Segíthetek?

Akár Nálad is Várlak….

Randevúra hívlak, Magaddal…, az „ismerős ismeretlenbe”, a Lelked mélyéhez…

Egyéni konzultációs beszélgetésre hívlak, melynek ára. 5000 ft/alkalom, időtartama 1-1.5 óra, s a beszélgetésen kívül tartalmaz egy hónapra elegendő egyéni Bach virágesszenciás keveréket, mely támogat a változásban. Akár Nálad is Várlak, az időhiány, a helyhez kötöttség ne legyen akadálya az elindulásnak!

Ez a beszélgetés Neked szól, ha:

  • Nehéz élethelyzetben/krízisben vagy…
  • Elégedetlenséget érzel, mindig keresel valamit, nem találod a középpontodat, és beleveszel a hétköznapi taposómalomba, pedig tudod, érzed, hogy élhetnél más minőségen is….
  • Változtatni szeretnél, máshogyan ránézni életedre, nehézségeidre, a külvilágra, mert a mai változó, rohanó, világban nem leled a helyed, s boldogtalannak érzed magad….
  • Nem igazán találod a hangot a környezeteddel, vagy úgy érzed, nem értenek meg, s kommunikációs-, kapcsolati problémáid vannak…
  • Szeretnél többet adni magadból a külvilágnak, de önértékelési problémával küzdesz…
  • Szeretnél más minőségű, teljesebb emberi kapcsolatokat kialakítani, melynek alapja az Elfogadás és a Szeretet…
  • Vagy úgy érzed, elakadtál utadon, s eltávolodtál legbelsődtől, nem hallod meg Lelked hangját…
  • Nem is tudod KI is vagy valójában és mi a dolgod itt?…
  • Vagy egyszerűen csak Boldogabban, több Szeretetben szeretnéd megélni a mindennapokat….
  • Bizonytalan lelkiállapotod már fizikai tünetekben jelentkezik, melyek megkeserítik, megnehezítik napjaidat (Pl. allergia, bőrkiütés, szorongásos tünetek, pánikbetegség, hangulatingadozás, depresszió, függőségek…)…

Ha így van, gyere, beszélgessünk: van megoldás! Keressük közösen a kérdéseket és a válaszokat! Segítek Neked megtenni az első lépéseket!

A Bach virágesszencia rendszere segíteni fog utadon, hogy rátalálj legbelsőd Lelki esszenciájára, hogy meghalld hangját, hogy mélyebben megismerd Önmagad, Lelki esszenciádat, s ezáltal a hétköznapi életed, kapcsolati rendszered is megváltozzon, harmonikusabb, szeretettelibb, boldogabb megélésű legyen, melyet aztán már más minőségben oszthatsz meg másokkal is. S végre azt a Valakit élhesd, aki valójában Vagy!

Itt az idő változtatni, mert erre sosincs későn! A felelősség azonban a Tiéd, döntened Neked kell, hogy elindulsz-e a szebb, tartalmasabb jelen és jövő felé, hátrahagyva a múlt azon részeit, mely már nem szolgál.

Életed hegyét, a sorsfeladatodat, mely csak a Tied, Neked kell megmásznod. A hegyre sokféle út vezet, s pont ez az út, amely csodálatos, ami táplál, épít, az egyéni Lelki fejlődést biztosítja, s általa közelebb kerülhetsz Lelked titkaihoz, ahhoz a minőséghez, aki valójában vagy, s ezáltal új ajtók nyílnak meg előtted. Ez az út azonban kihívásokkal teli, sokszor göröngyös, nemcsak örömökkel, de fájdalmakkal is tarkított, mert éppen ez sarkall a változásra.

Segítők azonban vannak, akik foghatják a kezed ezen az úton, vezethetnek, támogathatnak, irányt mutathatnak a nehézségek feldolgozásában, megértésében, elengedésében, a tapasztalatok leszűrésében, a szemléletváltozásban és a fejlődésben.

Ha gondolod, itt Vagyok, szeretettel várlak meghitt környezetben.

Elérhetőségem: Molnár Anikó, Bach virágtanácsadó, konzulens  06-20-457-37-02; leleknyitogato@gmail.com

Hozzászólás

Hozzászólás

WordPress.com ingyenes honlap vagy saját honlap létrehozása.